Adresa: Str. Caramidariei 3, Brasov | Telefon: +40 732 654 751
Program: Luni – Vineri: 8.00 – 17.00 / Sam – Dum: Inchis

SERVICII

Construcții durabile și de calitate

Fiecare lucrare realizată de echipa noastră este executată la timp și se ridică la așteptările celor mai exigenți clienți din punct de vedere al calității. Din punct de vedere al proiectării unei construcții civile, Arni Concept poate satisface orice serie de cerințe a clienților.

Ne place să spunem că o construcție este mult mai mult decât niște pereți montați pe o structură – tratăm fiecare construcție ca un proiect personal de suflet, ne asigurăm că rezultatul final este unul de calitate, rezistent și durabil. Iată cu ce servicii te putem ajuta - să ai mereu în vedere faptul că suntem flexibili, ne adaptăm la orice cerință și nu ne dăm la o parte de la nicio provocare!

Arni Concept oferă servicii de: Construcții case, consolidări, renovări, reabilitări, întreținere, amenajări interioare.

Optăm pentru cea mai bună soluție, fără a sacrifica însă calitatea. Din momentul în care ajungem la partea de finisaje construcții civile, te poți relaxa – partea cea mai grea a trecut, structura construcției este rezistentă, mai rămâne doar să ne ocupăm de detalii. Nu mai este mult și vom ajunge la recepția lucrărilor.

În portofoliul nostru avem peste 250 de proiecte de succes și 100 clienți mulțumiți de lucrările realizate de echipa noastră. Pe toată durata proiectului îți oferim tot know-how-ul și cunoștințele pe care le-am acumulat în cei peste 10 ani de experiență pentru a pune la punct toate detaliile necesare proiectului tău și îți asigurăm consultanță pentru orice decizie pe care trebuie să o iei – comunicarea și transparența sunt două elemente care nu lipsesc pe durata colaborării noastre.

SERVICII

Structură construcții civile

Ne ocupăm de construcții civile Brașov (și nu numai) de peste 10 ani, tratăm fiecare proiect cu profesionalism și seriozitate, și ne asigurăm că rezultatul final este peste așteptările clienților noștri.

După etapa de proiectare construcții civile, urmează ridicarea propriu-zisă a construcției și începem cu elementele de structură – fundație, structură orizontală de rezistență și planșee, acoperiș. Rezistența și durabilitatea unei clădiri depinde de aceste elemente, de modul în care sunt concepute și de materialele folosite. Poți alege între beton armat, metal, lemn masiv, lemn masiv netratat sau lemn cu secțiune mică.

Îți expunem avantajele și dezavantajele fiecărui tip de material și îți recomandăm cea mai bună opțiune pentru proiectul tău. Tu nu vei avea niciun fel de grijă, ci vei putea sta liniștit pe margine și vei putea observa evoluția lucrărilor.

După ce am terminat și realizarea structurii construcției civile, putem trece la ultima etapă – realizarea finisajelor.

PROIECTELE NOASTRE

Te asigurăm încă de la bun început că rezultatul final va fi pe măsura așteptărilor tale. Contactează-ne și hai să îți transformăm proiectul în realitate!

INCLUDED

In ce constau serviciile noastre?

Structura unei constructii civile poate fi din:

Beton Armat

Metal

Lemn masiv

Lemn masiv netratat

Lemn cu sectiune mica

-

-

Componente importante ale unei constructii civile

Fundatiile

Structura

Structura orizontala de rezistenta si planseele

Acoperisul

-

-

-

Elementele nestructurale, neportante ale unei constructii civile

Peretii despatiroti

Invelitoarea

Izolatiile

Tamplariile

Finisajele

Tamplariile

Scarile

Oferim clientilor solutii eficiente si transparente de rezistenta la foc prin tipurile de materiale folosite in executarea imobilului.

73

Proiecte de succes

61

Clienti multumiti

12

Ani de Experienta

Daca aveți întrebări legate de serviciile pe care le furnizăm puteti accesa pagina de contact!

Call Now Button