Str. Caramidariei 5, Brasov
Tel. +40 732 654 751
office@proiecte-civile.ro

Suntem o companie de servicii complet de constructii care ofera servicii de proiectare, constructii si finisare pentru intregul proiect de la schite initiale la constructia finala.

Decizia de achizitie a unui acoperis nou va avea consecinte pe termen lung. Procedati cu maxima atentie si luati decizia corecta. Un acoperis bun trebuie sa ofere confort si siguranta pentru dumneavoastra si familie. Nu trebuie sa va faceti griji pentru infiltratii, condens, intretinere sau conditii meteo extreme.

Etapele de finisare

Instalatia electrica

Instalatia electrica trebuie realizată cu maximă precizie, de aceea este foarte important să contactați o echipă cu experiență. În cazul în care există o defecțiune la instalația electrică, riscurile de incendiu sunt extrem de mari.

Instalatia termica

Instalatia termica se poate realiza prin instalarea, în fiecare cameră, a caloriferelor și prin conectarea tuturor acestora la o centrală termică, fie ea electrică, pe gaze sau pe lemne.

Finisarea peretilor exteriori

Finisarea peretilor exteriori se face urmând pașii finisării exterioare, doar că se știe că peretele trebuie să fie izolat (dacă se dorește, bineînțeles) cu polistiren expandat sau extrudat.

Instalatia sanitara

Instalatia sanitara se compune din trei tipuri de instalații: de apă rece, de apă caldă și de canalizare.

Finisarea peretilor interiori

Finisarea peretilor interiori se face conform câtorva etape ce trebuie înțelese pe îndelete și respectate cu strictețe, pentru o durată a lucrărilor foarte mare.Se pornește prin tencuirea pereților fie manual, fie mecanizat.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*